Kekszes, diós, barackos, csokis csodasüti

Talán a jó idő, talán más, de egyszerűen sorra alkotjuk a finomabbnál finomabb süteményeket, desszerteket!

Ma is egy gyors és mennyei különlegességgel készültünk Nektek!

Hozzávalók:

Elkészítése:

Egy kis fém lábasban vagy tálban, vízgőz fölött az étcsokoládénkat a kókuszolajjal és a juharsziruppal elkezdem összeolvasztani, és szépen homogénné keverem.

Ezután apránként hozzáadagolom a maradék hozzávalót és az egészet egy kisebb tepsibe vagy szilikon formába öntöm (a tepsit jó minőségű sütőpapírral kibélelhetem). A hűtőbe teszem a masszámat, és legalább pár órát, ha lehet, egy éjszakát pihentetem, hagyom megdermedni.

Ezután kiveszem a formából és egyenlő méretű kis szeletekre, kockákra vagy háromszögekre vágom.

Aki szeretné ennek szépségét fokozni, olvadt csokoládéval is megcsurgathatja.

Az aszalt gyümölcsöt lehet vegyesen is használni: gyömbér, vörösáfonya, aranymazsola, stb.

Dió helyett pedig mandula is tökéletesen megállja a helyét!