Új édes krémek a kínálatban

A különféle mogyorókrémeket sokan szeretjük, ezért is kínálunk többfélét is, a pisztáciavajtól a kesu- és mandulakrémen át, egészen a földimogyoró krémekig. Azonban igyekszünk tovább színesíteni a kínálatot minden termékkör esetében. Most ez a termékcsalád bővült.

A megismert, megkedvelt magvajak palettáján hét új finomság tűnt fel, melyek pálmaolajtól és hozzáadott cukortól mentesek.

Fehércsoki krém

A fehércsoki nem klasszikus csokoládé, valójában kakaóvajból és tejből készül, nincs benne a jól ismert és szeretett kakaó. Ennek ellenére elég sokan szeretjük, és most nem csak szilárd formában, hanem isteni krémként is fogyaszthatjuk. Felhasználhatjuk palacsintáinkhoz, muffinhoz, piskótához, fagylaltokhoz, panna cottához, gyümölcsökhöz, de önmagában, pirítósra kenve is édes bűnbeesés. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sót, sem pálmaolajat.

Ropogós, kakaós, mogyorókrém

A törökmogyoró krém legédesebb, legfinomabb változata, kakaóval. Mint a jól ismert, hagyományos édesség, ugyanakkor nem tartalmaz se pálmaolajat, se hozzáadott cukrot, de az apró daraboknak hála, kellemesen ropog, miközben a krémessége mámorító. Legyen szó palacsintáról, gofriról, fagylaltokról, parfékról, bármely desszertünkről… mindent feldob. De elegendő csak egy teáskanál és néhány nyugodt perc is.

Ropogós, kókuszos krém

A kókuszkrém sose volt még ilyen finom. Ez sem tartalmaz pálmaolajat és hozzáadott cukrot, viszont jó adag ropogós kókuszreszeléket igen, ami által még különlegesebb és élvezetesebb. Számtalan desszerthez, édességhez használható, de sima édes reggeliző krémként is isteni.

Sós karamell ízű krém

Azonnal az egyik nagy kedvencünk lett. A kevés tengeri só a karamell édességét, lágyságát kiemeli, tökéletes ízkombinációt hozva létre. Ez a krém cukrászati célra is tökéletes, például egy finom panna cottához vagy parféhoz, vagy más édes, tejszínes édességhez, de csokoládés ízvilághoz is remekül passzol. Természetesen pálmaolajtól és hozzáadott cukortól mentes.

Málnás fehércsoki krém

Nos, ha a fehércsoki krém elvarázsol, akkor a málnás fehércsoki krémre már szavakat is nehéz találni. Az édességet remekül ellensúlyozza, és egyben kiegészíti a málnás ízvilág. Egyedi és különleges. Se pálmaolajat, se hozzáadott cukrot vagy sót nem tartalmaz.

Narancsos kakaókrém

Ha kakaó és a csokoládé néha tömény lehet, és bármennyire szeretjük, néha egy kis fanyarság, savanykás íz kell is mellé. A naranccsal kombinálva páratlan ízélményt ad. Mindezt pedig kenyérre, süteményekre kenhetően. Nem is kell tovább fokozni. Egyszerűen mennyei.

Vegán, kakaós, mogyorókrém

A vegán életmód nem csak a táplálkozásban nyilvánul meg. A tudatosság minden szintéren jelen van. Ez a krém a tökéletes édes élvezet: lágy, kakaós, selymes, kakaós törökmogyoró krém, ráadásul semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Használhatjuk megannyi desszerthez, süteményhez, édességhez: gofrihoz, palacsintához, pitékhez, muffinhoz, de kenhetjük csupán a pirítósra, vagy hozzáadhatjuk a zabkásánkhoz is.. Na és persze önmagában, teáskanállal is ehetjük.:)