Új lehetőség – olcsó szállítás a kis rendelést leadók számára!

A Heavenuts szorgosan munkálkodik azon, hogy minél színesebb legyen és folyamatosan bővüljön a termékpaletta, megújuljanak a csomagolóanyagok, és a szolgáltatások is minél gördülékenyebben haladjanak. Azaz a rendelést minél előbb megkapja a Vásárló, a csomag sértetlenül kerüljön a kezébe, bárminemű panasz, kérés gyorsan meg legyen oldva, és természetesen, hogy a szállítás minél olcsóbb legyen.

Sokan nem szeretnek nagy tételt vásárolni, vagy csupán csak 1-2 termék van, amit megkóstolnának, használnának. Számukra van egy új megoldásunk!

Azok, akik legalább 1200 Ft értékben vásárolnak, illetve a rendelés össztömege nem haladja meg a 4,5 kg-ot, a Packeta Hungary Kft szolgáltatását kínáljuk. Több száz átvevőhely, csomagautomata között lehet választani, akárcsak a megszokott csomagautomaták esetében.

Viszont ezen szolgáltatás kifejezetten a kisebb csomagoknak kedvez, mindössze 650 Ft-ba kerül!

ÚJDONSÁG A PACKETÁTÓL ÉS A HEAVENUTSTÓL!

Amennyiben a csomag 4,5-9 kg között van akkor a szállíási díj 1300 Ft!

Ehhez a szállítási módhoz előreutalással vagy bankártyával / Simple Pay-jel való fizetéssel tud férni és természetesen Ön választja ki a legközelebbi, legszimpatikusabb átvevőhelyet!

 

Tehát ha most csak pár termékre van szüksége, vagy a rendelése kistömegű, válassza bátran ezt az opciót, a lehetőségek között már most is megtalálja!

(A csomagautomatákról, átvevőhelyekről és egyéb információkról a packeta.hu oldalon is tud tájékozódni.)

MENNYEI

 RECEPTJEINK

AZ

EGÉSZSÉG

JEGYÉBEN

CSAK EGY KATTINTÁSRA