A mandula egy elképesztően egészséges és legalább ennyire finom olajos mag, amely nem csak önmagában, de ételeinkhez adva is megállja a helyét. Kiváló ásványi anyag- és vitaminforrás. Vásárolj mandulát és kóstolj bele a mennyországba!
Olajos magvak
Granola csomagok
Granola csomagok
Családi csomagok
Granola csomagok
Egészséges snackek
Granola csomagok
Granola csomagok
Mogyorókrémek
A világos mandula fogyasztása
A mandula egy igazi szuperétel vagy szuper-alapanyag, attól függően, hogyan használjuk. Önmagában mindenki ismeri és fogyasztja: egyszerűen lehetetlen megállni vele. De tudtad, hogy számos főétel, pl. húsok, halak, salátákhoz is jó választás lehet a mandula? Arról már nem is beszélve, hogy mennyire fel lehet dobni vele egy-egy reggeli müzlit vagy süteményt (főleg a karácsonyi időszakban).
A mandula hatása
A mandula kiváló B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagai közül a rengeteg kálium, kálcium, magnézium említendő, de nagy mennyiségben tartalmaz foszfort, vasat, mangánt és cinket is.